Sim Experience

The information on this page is about racing and coaching at our location in the Netherlands, so all text is in Dutch.

Inschrijven voor de Den Hartog Race Academy? Dat kan! Check www.denhartogracing.com

In Duiven, Nederland (omgeving Arnhem) vind je onze locatie met de TREQ Experience Center. Deze locatie is uitgerust met onze professionele racesimulatoren. Het is de ideale plek om eens te kijken wat wij nou precies in huis hebben, of om persoonlijke begeleiding te krijgen met tips & tricks om je rondetijd te verbeteren. Dit kan in verschillende type sims, auto’s en op diverse circuits. Daarna kun je afkoelen met een drankje aan onze bar!

VRIJ RIJDEN

Geen behoefte aan iemand die over je schouder meekijkt, maar vooral benieuwd hoe het nu voelt om je favoriete race game in een echte simulator te spelen? Dan ben je van harte welkom! Voor slechts €25,- kun je jezelf 60 minuten lang wanen als een echte coureur. Pak jouw plek in één van de race simulatoren en daag jezelf uit op een van de vele circuits.

COACHING

Naast vrij rijden is het bij Treq ook mogelijk om trainingen te volgen. Een expert op het gebied van sim-racen biedt je persoonlijke ondersteuning met tips & tricks om je rondetijd te verbeteren. De invulling hiervan wordt bepaald aan de hand van jouw eigen niveau. Een coaching sessie kost €45,- en duurt 60 minuten.

GROEPSVERBAND

Wil je liever in groepsverband trainen? Dat kan! In samenwerking met Den Hartog Racing verzorgen wij bij Treq sim race trainingen, als onderdeel van de Den Hartog Race Academy. Bij Den Hartog Racing worden wekelijks leuke en uitdagende sim trainingen op diverse autocircuits georganiseerd. De Race Academy is speciaal voor de jeugd tot 18 jaar oud. Beginnend of gevorderd: iedereen is welkom! 

Ben je benieuwd of sim racen iets voor jou is? Bekijk dan de website www.denhartogracing.com of neem contact met ze op. Dan zorgen zij dat je een goed advies krijgt! Op hun site vind je alle informatie omtrent deze sim race lessen- en trainingen.

Zien wij jou binnenkort?

Stuur een mailtje naar info@treq-sim.com en we maken samen een afspraak!